Home > Hubby n Me > Selamat Hari Raya Aidil Fitri

Selamat Hari Raya Aidil Fitri

Tahun ni for the first time iols beraya dgn incik suami sahaja… tapi ihklasnya.. tak rasa sedih pun.. relax je.. mungkin sebab dah lama keputusan ni dibuat so hati dah boleh terima..

tapi tataulahkan.. kot esok masa dok facetime ngan parents.. mengalir airmata plak kan.. wakaka..

anyway.. lemang dah tempah.. rendang, kuah kacang n nasi impit akan dimasak by tonight.. raya dua org je pun tapi dah hubby nak makan nasi impit ngan kuah kacang.. iols plak kalu takde lemang seperti tak raya.. maka buatlah dua juadah ni.. sikit je cukup nak makan berdua..

tak rasa ada org nak datang.. tapi kuih raya dll tu ada lah.. so kalau ada yg nak mai rumah boleh jamu lagi..

si Fida siap tumpang tinggalkan aquarium kat rumah sebab takut ikan dia kalaparan.. haha.. lawaks la ko ni Fida.. tapi takpe.. aku tau.. dulu aku siap bawak balik ‘bongok” ke kampung sebab tak nak tinggal dia lama2🙂

Takpe tahun ni.. raya je kat rumah sendiri.. insyaallah tahun depan kalau panjang umur iols lagi.. bolehlah balik dua2 kampung beraya.. masa tu dah ada my lil angel bersama pun. Andai kata takde kesempatan nak beraya dgn lil angel pun takpe..  pengorbanan yg berbaloi kot..🙂

Apapun.. SELAMAT MENYAMBUT AIDIL FITRI buat semua yang membaca blog ni.. MAAF ZAHIR BATIN..

Categories: Hubby n Me
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s