Home > I,Myself n Me > Simptom pening…

Simptom pening…

Dah masuk minggu 26… Pegi checkup di hospital.. Dpt Dr Nazreen juga.. Alhamdulillah senang nak story..

Scan baby and kali ni nampak jantina.. Baby GIRL…🙂 ingatkan boy rupanya gegerl.. Hehe taklah kecewa pun sebab syukur dengan zuriat kurniaanNYA ni.. Punya lah susahkan.. Lagi nak memilih ke??

So nampaknya I get to choose the name.. Hehe hari tu incik suami pilih nama utk boy.. Adeeb Firdaus katanya.. And aku ada pilihan nama utk girl.. Tunggu baby lahir ye so nanti tau la apa namanya🙂

Reading platlet still rendah.. 66 baru ni.. Ayooo rasanya bulan 10 ni kena start makan stereoid utk naikkan platlet.. Dr siap pesan.. Puan dah start kerja ye.. Jangan buat kerja berat2 ye.. Jaga jgn jatuh or luka.. Insyallah Dr kerja saya idakle berat pun.. Berat kat otak je sebab kena pikir.. Tak guna tenaga angkat brg🙂

Terkujat dgn bacaan platlet yg kembali rendah tu.. Lupa nak bg tau yg sekarang ni aku selalu pening2.. Asyik kena makan panadol je utk kurangkan pening, tapi xberani amik everyday takut effect baby.

Next week ada checkup kat klinik plak.. Masa tu jelah bgtau nurse..

Today.. Not feeling well.. Lunch tadi makan nasi goreng kat penang village, then makan donut big apple.. After that rasa tak sedap badan sampai lah skrg ni.. Huhuhu

Categories: I,Myself n Me
  1. sapa ka lagi
    August 14, 2013 at 11:06 pm

    byk mkn lemang ke…mmg sah lah alergic pi keja baby ni….haippppp

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s