Home > Family > Maid lari

Maid lari

Pagi tadi tetiba cik siti call… Suspen la kan awat yg call pepagi.. Pastu dia kata ” chaq, nanny ni pi mana?”

Iols : hah? Takde ke kat bwh?
Ct : takde.. Brg2 dia pun xde pastu pintu belakang terbuka skit

Wahhh iols dah suspen.. Bukan pe.. Lari satu hal.. Brg2 rumah satu hal…
Setelah dicheck.. SAH dia dah blah.. Tapi takde brg yg hilang…

Suspek sure pakat ngan ejen dia ni.. Tapi iols sgt bz ini hari so biaq la cik siti handle ye and tak gabra sgt sebab masih dlm waranti and amik pun dgn abg nor kan..

Balik petang/mlm ni.. Memang abg nor pun kata maid n ejen tak dpt di kesan… Bonda la kena nek tren mai nak tgk cucu2 dua org ni..

Dan skali lg aqil lah jadi peneman wan kat kg.. Siannya lah hai anak ummi yg sorang tu…

Categories: Family
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s