Home > I,Myself n Me > Review hematologi lagi

Review hematologi lagi

September 11, 2013 Leave a comment Go to comments

Hari ni review kat hosp ampang lagi.. Tadi pi sorang je sebab malas la nak suh incik suami amik cuti lagi.. Lgpun dah sihat ni bleh je bawak keta pi sana sendiri…

Punyalah jauh kena parking keta dekat 1km kena jalan tapi janji tak kena saman ok lah kan.. Yg peliknya bila lalu kat bgn parking dlm hospital.. Nampak parking byk kosong.. Tapi guard tak kasi org masuk larking.. MOTIP???

Anyway.. Platlet 58, masih rendah.. Hmm Dr kata takmo kasi ubat lg sebab ubat akan ada side effect.. Tunggu bila dah dekat nanti.. Tapi sekarang every 2 weeks kena ulang check kat hosp ampang.. Aigooo leceh sungguh sebab bila pi sana confirm lama gila..

Hmm takpelah.. Kesihatan diri punya pasalkan..

Categories: I,Myself n Me
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s