Home > I,Myself n Me > Seperti dijangka

Seperti dijangka

September 12, 2013 Leave a comment Go to comments

Seperti dijangka … Yes I’m the villain… Sombong, dah senang tak nak tolong adik beradik, berlagak…

Ya .. Saya semua itu dan lebih lagi… TAK PERNAH PEDULI APA JADI KAT ADIK BERADIK.. tak pernah tolong adik beradik.. Sombong, bongkak dll.

Kalau org lain kata.. Boleh tahan lagi.. Tapi kalau keluar dari mulut both parents sendiri… Hmm.. Like I said before..

Org lain bleh selfish.. But when you think about yourself then you’re being arrogant!

Anis Mardiana the supreme villain!!! 👿 yeay!!!

Categories: I,Myself n Me
  1. sapa ka lagi
    September 12, 2013 at 9:34 pm

    jadilah mcm ai yg mmg dah lama jadi penyangak…konsep senang jer..mcm mana org tu kat kita…camtu lah kita kat org tu…kan…sekarang konsep lagu tu ja..kau ok aku ok..kau x ok..aku pon x ok…deal…timbang rata…apa yg kau rasa itu yg aku rasa…itulah konsep skrg ye….

  2. ans78
    September 12, 2013 at 10:05 pm

    Tak boleh.. Dah diajar untuk jadi manusia yg memikirkan org lain… Sebab tulah juga rasanya rezeki Allah bagi melimpah…

    Cuma sedih apa yg dibuat tak dihargai.. Mungkin tak mencukupi.. Insyaallah rezeki tetap dikongsi walau tiada yg menghargai.. Mungkin bleh jadi bekalan kemudian hari dan Allah akan memberi lipatan rezeki lain lagi🙂

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s