Home > I,Myself n Me > 36 weeks and counting

36 weeks and counting

Minggu ni dah masuk 36 weeks iols pregnant…

Sesungguhnya sangat tak larat bawak perut dah sebab rasa berat sangat, sakit pinggang dan sengkak…

Jalan skit je dah mengah.. Tapi yang paling tak larat sebab satu badan bengkak/ kembung… Water retentation yg sangat teruk… Kaki bengkak tak surut2.. Tangan pun bengkak dan sakit tak boleh menggenggam…

Pi check Dr.. Nasihat Dr ialah.. Jangan byk berjln dan buat pergerakan tak perlu.. Dr kata, kalau org lain memang dinasihatkan bykkan berjln utk mudah bersalin.. Tapi puan kena rehat je sebab bengkak jadi teruk bila byk bergerak…

Pastu Dr suh minta surat masa next check up utk cuti bersalin awal.. Supaya bleh rehat..

Oklah Dr, 23 hb ni saya check up kat Hosp Ampang.. So saya akan minta cuti tu sebab saya pun dah tak larat dah nak pi kerja.. Memang kerja iols byk dok atas kerusi je.. Tapi sekali kali yg nak kena ngadap bos tu.. Kena bangun berjalan.. Adoi la.. Sakit kaki dan pinggang..

Nasib baik byk kerja yg dah settle.. Dan Yasmin memang boleh diharap utk siapkan kerja dengan baik..

So hopefully takyah lah tunggu minggu ke 40 baru nak keluar ye Lea sayang… Kalau dah kuat dan sihat.. Sila lah keluar ye sayang..

Categories: I,Myself n Me
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s