Home > I,Myself n Me > Macam macam

Macam macam

Ya Allah.. Permudahkanlah urusanku nak bersalin nanti… Already in my 38 weeks..

Sangat tak larat bawa diri, tapi masih bekerja next week.. Cuti start 11/11… Harapnya bersalin awal pada tu sebab sesungguhnya saya dah tak larat…

Dari awal mengandung sampai skrg, tak putus putus masalah perubatan yg melanda.. Skrg ni albumin n BP tinggi plak.. Mencecah 142/93 tu.. Kepala berat je.. Tapi masih mampu bertahan dan malas nak pi spital lagi..

Ikhlas saya tak pernah nyesal dgn keadaan ni.. Ye lah.. 9 thn kawin.. 2 kali IVF.. IUI dah 7 kali.. Akhirnya Allah makbulkan juga doa hambanya yg hina ni.. Nak dpt zuriat sendiri.. Walaupun segala masalah melanda, tapi takpa.. Saya tak kesah.. Cuma semoga Lea ditakdirkan keluar awal dari EDD 19/11 tu..

Ummi dah tak larat sangat Lea.. Dan ummi bimbang keadaan kesihatan ummi yg tak baik ni akan mengganggu keadaan Lea.. Setakat ni alhamdulillah syukur kepada Allah.. Perkembangan Lea sangat baik.. Jadi ummi tak nak la keadaan ummi yg semakin lemah ni jejaskan Lea..

Apa pun semoga semuanya selamat…

Categories: I,Myself n Me
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s